Dentist.ro iti recomanda:
Newsletter
Esti aici: Dentist > De ce sa-mi fac cont?

De ce sa-mi fac cont?

Indiferent ca esti medic stomatolog, student la medicina dentara ,reprezentant al unei companii din domeniu sau pacient, Dentist.ro iti pune la dispozitie o serie de facilitati concepute sa se muleze perfect pe nevoile tale.

Pentru a beneficia de toate acestea trebuie insa sa te autentifici pe site.

Astfel, daca esti dentist, creeaza-ti un cont si iti vei putea inscrie cabinetul stomatologic in baza de date a site-ului. Vei aparea pe harta dentistilor si vei putea fi cu usurinta gasit de toti cei care cauta un stomatolog in zona in care iti desfasori activitatea. Mai mult, poti anunta si adauga pe Dentist.ro ofertele de joburi disponibile ale clinicii tale stomatologice, ceea ce iti va inlesni recrutarea rapida a angajatilor. De asemenea, vei avea dreptul sa postezi articole din domeniul medical si, in functie de pachetul de promovare ales, iti vei putea spori vizibilitatea in randul vizitatorilor Dentist.ro.


Daca reprezinti o companie, inscrie-te pe Dentist.ro si vei beneficia de aceleasi facilitati ca un cabinet stomatologic: vizibilitate pe harta Dentist.ro, oportunitatea de a-ti prezenta compania si de a adauga joburi noi, recrutandu-ti astfel online viitorii angajati.


Daca esti interesat de un job in domeniu, nu ezita sa te inregistrezi cu statutul de candidat. Doar avand propriul cont iti vei putea uploada CV-ul, salva joburile favorite si aplica online la cele care iti par atractive.


Vei putea evalua cabinetul sau cabinetele stomatologice la care ai fost tratat, daca te inregistrezi ca si pacient si folosesti sistemul de evaluare a clinicilor stomatologice oferit de Dentist.ro.