Dentist.ro iti recomanda:
Newsletter
Esti aici: Dentist > Blog > Altele > Dr. Victor Stratu, dentistul roman inventator

Dr. Victor Stratu, dentistul roman inventator

victor stratu
Dentist.ro | 04.11.2010Sa fii medic dentist nu inseamna intotdeauna doar sa repari dinti si sa refaci zambete. Pentru unii, aceasta meserie inseamna si sa aduci ceva nou in domeniu, sa contribui cu ceva la viitorul stomatologiei.

Domnul doctor Victor Stratu este medic dentist, tata, sot si profesor universitar. Ceea ce nu multi stiu este faptul ca el este si inventator. Venit in anul 2006 in Romania, medicul originar din Chisinau, si-a dorit sa ii faca pe oameni sa se simta tratati ca in secolul XXI, nu ca in Evul Mediu.

Astfel, el a implementat noi metode de tratament si de lucru, netraumatizante. La acestea se adauga cele doua inventii pe care are brevet. Prima este un preparat cu proprietati limfocitare care stimuleaza imunitatea regionala si procesele reparatorii naturale in paradontiu, pe os. Se foloseste in stomatologie, traumatologie si ginecologie.

Al doilea preparat inventat de doctorul Victor Stratu este BioR 0.5%, cu aceleasi efecte, dar care este folosit doar in stomatologie si are ca element de baza alga de spitrulina-platensis.

Noi il felicitam sincer pe domnul doctor si speram sa auzim si de acum incolo de astfel de reusite ale medicilor dentisti romani!


Sursa