Dentist.ro iti recomanda:
Newsletter
Esti aici: Dentist > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Dentist.ro este un site oferit de PrimeSpace.

Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului Dentist.ro presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Descriere

Site-ul Dentist.ro ofera utilizatorilor informatii despre cabinetele stomatologice din Romania, despre serviciile oferite de acestea si va ajuta sa localizati clinicile cele mai apropiate de dumneavoastra. Dentistii au posibilitatea de a-si face cunoscut cabinetul stomatologic si de a-si promova serviciile oferite. Totodata site-ul Dentist.ro contine o sectiune dedicata publicarii ofertelor de munca in domeniul stomatologiei. Astfel cabinetele stomatologice si companiile inscrise pot prezenta aceste oferte, iar potentialii candidati pot aplica online la acestea.

Copyright


Continutul Dentist.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al PrimeSpace.ro.


Dentist.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul evaluarilor publicate de pacienti si isi rezerva dreptul de a sterge acele comentarii cu un continut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios sau de instigare la violenta.


Creare Cont Dentist.ro – obligatii

In cadrul site-ului Dentist.ro exista patru tipuri de conturi: Dentist, Candidat, Companie, Pacient.
Pentru a beneficia de toate serviciile si facilitatile site-ului trebuie sa va inregistrati, avand urmatoarele obligatii:

- Sa oferiti date reale, exacte si complete despre dumneavoastra si despre cabinetul/compania pe care il/o reprezentati, conform cerintelor din formularul de inregistrare corespunzator fiecarui tip de cont;

- Sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

In cazul in care informatiile primite nu sunt reale sau sau sunt incomplete, Dentist.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastra.


Curriculum Vitae

Utilizatorii Dentist.ro inteleg si accepta ca PrimeSpace.ro are dreptul de a le solicita transmiterea CV-uri lor precum si dreptul de a utiliza CV-urile ori informatiile cuprinse in acestea pentru prestarea in mod adecvat a serviciului si ca CV-urile transmise vor fi stocate in baza de date a site-ului.