Dentist.ro iti recomanda:
Newsletter
Esti aici: Dentist > Tur virtual

Tur virtual

   Pentru ca imaginile au un impact mai mare asupra utilizatorilor decat cuvintele, ele pot completa descrierea cabinetului tau intr-un mod interactiv si convingator. Cum? Printr-un tur virtual. Acesta reprezinta o galerie de imagini interactive, cu vizualizare la 360, conectate intre ele astfel incat sa creeze impresia unei "vizite" la locul in care au fost facute.

   Un astfel de tur le poate oferi utilizatorilor atat o perspectiva exterioara, cat si una din interior a cabinetului tau. Cu ajutorul unei panoramari, un nume de strada si un numar, vor fi usor de gasit chiar si de catre cei ce cunosc foarte putin orasul, la fel de bine cum perspectiva interioara poate reda fidel modul in care arata cabinetul. Utilizatorii pot "trece" dintr-o incapere in alta atunci cand este cazul, pot acorda atentie detaliilor si pot zabovi asupra unor imagini, astfel incat sa isi faca o impresie cat mai clara despre facilitatile si serviciile oferite.

   Interactivitatea face ca ansamblul de imagini sa fie mult mai convingator decat daca ar fi prezentat intr-o galerie clasica si ii da ultilizatorului sentimentul ca a fost acolo, ceea ce cu siguranta il va face sa "revina", de data aceasta, personal. Membrii Silver sau Gold, pot oferi viitorilor pacienti un tur virtual al cabinetului, alegand unul dintre pachetele urmatoare:
Pachete Tur Virtual
1. Panorama 360: include 1 panorama (o camera) a cabinetului in format pentru web si format pentru CD, 3 fotografii extrase din panorama)
   Pret: 99 EUR*

2. Tur Virtual 360: include 3 panorame (3 camere) ale cabinetului in format pentru web si format pentru CD, 10 fotografii extrase din panorame)
   Pret: 169 EUR*

Optiuni suplimentare:
   • panorama in format HDR (calitatea imaginii mai mare) + 30 EUR/panorama
   • CD prezentare (contine turul virtual, localizarea pe harta si descrierea cabinetului       + 30 EUR
   • 10 fotografii (detalii cabinet / poze angajati / ambient) + 100 EUR

*Preturile nu includ TVA
Cum stii daca un cabinet are "Tur Virtual"? Foarte usor, trebuie doar sa urmaresti acest simbol!
tur virtual 360 panorama

Tururile virtuale Dentist.ro sunt realizate in colaborare cu Panopixel.